Kamikaze


Det finnes flere påstander og utallige trender innen premium bilpleie. Det er mange meninger og ulike egenskaper for voks og ulike ikke-organiske coatinger. Brukervennlighet varierer stort og ikke minst holdbarhet på beskyttelsen kan ha årevis i variasjoner. Det som er sikkert er at Japan alltid har vært blant de ledende pionèrer innen bilpleie og spesielt coatinger. Gjennom årevis av utvikling og omfattende testinger har Kamikaze Collection sakte men sikkert utviklet fantastiske produkter for å behandle og beskytte alt fra hverdagsbiler, via all verdens sportsbiler og til de mest eksklusive samlerobjekter.

INFINITY WAX

WAX, en gang, og fortsatt en favoritt blant svært mange bileiere, kanskje spesielt eiere av klassiske biler og hos mannen i gata. Kvalitetsvoks gir en meget god glans og dybde i lakken i tillegg til en god beskyttelse i en periode på måneder etter behandling.


ISM COAT

Ikke hard, ikke tynn, en helomvending innen coating. Japaneserne er helt klart pionerer innen glasscoating. Med ISM fikk vi en ny coating, en coating med flere forbedrede egenskaper til hva man var vant til.


MIYABI COAT

Med hele 95% Sio2 innhold er Miyabi en meget god klassisk glasscoating. En ikke-solvent bestandig, og selvfølgelig VOC fri coating som er lett i bruk, Japansk kjemi på sitt beste. MIYABI gir en sterk og holdbar hinne og er ved rett påføring forventet å vare i 18-24 måneder.

Referanser


Utvikles gjennom lidenskap


Kamikazes produkter utvikles gjennom lidenskap og en imponerende vitenskap og erfaring innen bilpleie. Kamikaze Collection, utviklet av detailere for detailere. Et verdensomspennende nettverk av svært erfarne og lidenskapelige mennesker setter nå sine signaturer på Kamikaze Collection detailerjobber i verdensklasse. Kamikaze har partnerskap med 3 ulike Japanske selskaper og flere forskere i jakten på det perfekte. Produkter testes ut blant KAMIKAZE detailere verden over, all verdens ulike markeder og værtyper er Kamikazes laboratorium.